Suggesties November 2023
Hondshaai / €19 HG 30
meunière / lenyte -ui / tomaat
Roodbaars VG / €19 - HG / €30
Ratatouille / fettuccine / saffraan
Ragout van hert / €25
Witloof / appel / Veenbes
Everzwijnfilet / €30
Witloof/veenbessen/knolselder/oesterzwam/rode biet
Hazerug / €38
Boschampignons/appel/witlof/zwarte peper
Hertenfilet / €38
Amandel/boschampignons/veenbes/spruitjes
Kreeft / € 55
à la nage / gegrild / Belle Vue
Kreeftenmenu € 60
½ Kreeft Belle Vue / ½ Kreeft gegrild of à la nage / Crème brûlée
Voorgerechten
- Soep van de dag -
- Carpaccio van rundsvlees met parmesanschilfers -
- Gerookte zalm extra zacht -
- Duo van artisanale kaas- en garnaalkroketten
- Artisanale kaaskroketten -
- Artisanale garnaalkroketten -
- Scampi van de chef -
- Scampi in look -
- St. Jacobsvruchten met witloof en appel -
- Tomaat garnaal (1 stuk)
TAPAS
- Klein tapas bord (2pers) - 12€
(2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham)
- Groot tapasbord (4pers) - 18€
(2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham)
- Portie olijven - 5€
- Warme borrelmix - 12€
SALADES
- Griekse salade -
- Italiaanse salade -
- Salade met kip & spekjes
- Salade met scampi’s,
- Vegetarische salade -
- Salade met gerookte zalm en garnalen -
Hoofdgerechten
- Steak
- Ossehaas
- Côte à l′os 1300 Gr ( 2 personen )
- Kippenbrochette
- Lamsbrochette met witloof, tomaat en gratin
- Ribbetjes
---
- Choronsaus
- Champignons geflambeerd
- Champignonsaus
- Pepersaus
- Provencaalse saus
- Hofmeesterboter
PASTA
- Linguini met gerookte zalm
- linguini met scampi en pesto
- Linguini met parmaham en mozarella
- Linguini vegetarisch
VISGERECHTEN
- Gebakken zeetong - Dagprijs
- Gebakken zalm met seizoensgroenten
- Scampis van de chef
- Scampis op Thaïse wijze
- Scampi look
- Tomaat garnaal (2 stuks) - Dagprijs