Suggesties Suggesties Tonijn VG €20 tataki | sesam | komkommer | avocado Bouillabaisse VG €21 HG €33 Rouille | kaas | toast Kalf €35 provençaalse groetjes | tijm | trostomaten KREEFT €55 à la nage | gegrild | belle vue Framboos €13 sorbet | taartje | mousse
Voorgerechten Soep van de dag - Carpaccio van rundsvlees met parmesanschilfers - Gerookte zalm extra zacht - Duo van artisanale kaas- en garnaalkroketten Artisanale kaaskroketten - Artisanale garnaalkroketten - Scampi van de chef - Scampi in look - St. Jacobsvruchten met witloof en appel - Tomaat garnaal (1 stuk) TAPAS Klein tapas bord (2pers) - (2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham) Groot tapasbord (4pers) - (2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham) Portie olijven - Warme borrelmix - SALADES Griekse salade - Italiaanse salade - Salade met kip & spekjes Salade met scampi’s, Vegetarische salade - Salade met gerookte zalm en garnalen -
Hoofdgerechten Steak Ossehaas Côte à l′os 1300 Gr ( 2 personen ) Kippenbrochette Lamsbrochette met witloof, tomaat en gratin Ribbetjes --- Choronsaus Champignons geflambeerd Champignonsaus Pepersaus Provencaalse saus Hofmeesterboter PASTA Linguini met gerookte zalm linguini met scampi en pesto Linguini met parmaham en mozarella Linguini vegetarisch VISGERECHTEN Gebakken zeetong - Dagprijs Gebakken zalm met seizoensgroenten Scampis van de chef Scampis op Thaïse wijze Scampi look Tomaat garnaal (2 stuks) - Dagprijs