Hotel-Restaurant De Croone

Suggesties

Gerookte eendenborst / €15
Toast   / boschampignons   / gorgonzola


Roodbaars VG / €18 - HG / €28
Noedels / rode curry  /noedels


Ragout van hert / €24
Witloof  / appel  / Veenbes


Everzwijnfilet / €30
Witloof/veenbessen/knolselder/oesterzwam/rode biet


Hazerug / €38
Boschampignons/appel/witlof/zwarte peper


Hertenfilet / €38
Amandel/boschampignons/veenbes/spruitjes


Kreeft / € 50
à la nage / gegrild / Belle Vue


Kreeftenmenu € 55
½ Kreeft Belle Vue / ½ Kreeft gegrild of à la nage / Crème brûlée


 

Hotel-Restaurant De Croone

Voorgerechten

  • Soep van de dag - 7.00€
     
  • Carpaccio van rundsvlees met parmesanschilfers - 16.00€
     
  • Gerookte zalm extra zacht - 16.00€
     
  • Duo van artisanale kaas- en garnaalkroketten - 14.00€
     
  • Artisanale kaaskroketten - 14.00€
     
  • Artisanale garnaalkroketten - 17.00€
     
  • Scampi van de chef - 16.00€
     
  • Scampi in look - 17.00€
     
  • St. Jacobsvruchten met witloof en appel - 18.00€
     
  • Tomaat garnaal (1 stuk) - dagprijs

TAPAS

  • Klein tapas bord (2pers) - 12€
    (2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham)
     
  • Groot tapasbord (4pers) - 18€
    (2 soorten Spaanse kaas, chorizo, Spaanse salami, olijven, zongedroogde tomaten en Spaanse ham)
     
  • Portie olijven - 5€
     
  • Warme borrelmix - 12€

 

SALADES

  • Griekse salade - 22.00€
     
  • Italiaanse salade - 22.00€
     
  • Salade met kip & spekjes - 18.00€
     
  • Salade met scampi’s, en mango - 22.00€
     
  • Vegetarische salade - 18.00€
     
  • Salade met gerookte zalm en garnalen - 23.00€

Hoofdgerechten

  • Steak 23.00€
     
  • Ossehaas 30.00€
     
  • Côte à l′os 1300 Gr ( 2 personen ) 60 .00€
     
  • Kippenbrochette 21.00€
     
  • Lamsbrochette met witloof, tomaat en gratin 26.00€
     
  • Ribbetjes 23.00€
     
  • Wok van kip en rijst 21.00€

    ---
     
  • Choronsaus 5.00€
  • Champignons geflambeerd 5.00€
  • Champignonsaus 3.00€
  • Pepersaus 3.00€
  • Provencaalse saus 3.00€
  • Béarnaise saus 5.00€
  • Hofmeesterboter 5.00€

PASTA

  • Linguini met gerookte zalm 23.00€
     
  • linguini met scampi en pesto 20.00€
     
  • Linguini met parmaham en mozarella 20.00€
     
  • Linguini vegetarisch 18,00€

     

VISGERECHTEN

  • Gebakken zeetong - Dagprijs
     
  • Gebakken zalm met seizoensgroenten 25.00€
     
  • Scampis van de chef 24.00€
     
  • Scampis op Thaïse wijze 24.00€
     
  • Scampi look 26, 00€
     
  • Tomaat garnaal (2 stuks) - Dagprijs